Clean mobility met Collectric

Oplossingen voor eigenaren en exploitanten van commercieel onroerend goed

De voordelen

Geen initiële investering

Geen initiële investering

Doordat de inrichting ons eigendom is en door ons wordt beheerd, heeft u geen aanloopkapitaal nodig.

Probleemloos

Probleemloos

Probleemloze exploitatie dankzij raamwerkovereenkomsten en centrale aansturing.

Groene referenties

Groene referenties

Alle groene voordelen leveren niet alleen een betere BREEAM-beoordeling op, maar ook premies bij huur- en verkooptransacties.

Tevreden klanten

Tevreden klanten

Een geïntegreerde aanpak zorgt voor een soepele betrouwbare service en tevreden huurders.

Onze diensten

Collectric opladen

Opladen

Ons doel is oplaaddiensten te leveren die elektrisch rijden stressvrij maken. We richten ons op voldoende stroomvoorziening voor adequate laadsnelheden. Onze gebruikersapplicatie biedt een pan-Europese roamingdienst met toegang tot meer dan 40.000 laadstations. Of het nu gaat om dagelijks pendelen of lange afstanden rijden, gebruikers hoeven zich geen zorgen meer te maken. Dit alles als kant-en-klare oplossingen voor vastgoedeigenaren.
Learn more

Collectric energie

Energie

Elektrisch rijden heeft geen zin als auto's worden geladen met behulp van niet-duurzame energie. Wij komen tegemoet aan de toenemende vraag naar elektriciteit voor elektrische auto’s door ter plekke of elders duurzame energie te genereren. Onze energiebeheer-systemen zijn gericht op het voorkomen overbelasting en zijn betrouwbaar. Kant-en-klare oplossingen voor vastgoedbezitters, inclusief ontwerp, vergunningen, financiering, inkoop, installatie en exploitatie.
Learn more

Collectric delen

Delen

Delen staat gelijk aan duurzaam verbruik. Wij bieden regelingen voor het delen van elektrische auto’s aan die de mobiliteitsbehoeften van huurders op professionele wijze tegemoetkomen, zonder de aan auto-eigendom verbonden kosten en problemen.
Vastgoedeigenaren profiteren van een verminderde parkeerbehoefte en verminderde investeringen in oplaadstations en upgrades van de energie-infrastructuur.
Learn more

Onze aanpak

Onafhankelijk

Aangezien de technologie een snelle ontwikkeling doormaakt, geloven wij dat er behoefte is aan een partner die de markt verkent en ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot de laatste aanbiedingen. Dat is wat wij doen. Wij zijn oplossingsgericht en productneutraal.

Geïntegreerd

Voor een naadloze service-ervaring geloven wij dat de verschillende elementen in de waardeketen van clean mobility onder één paraplu moeten worden gebracht. Dankzij onze integratiepartners beschikken we over die essentiële kerncapaciteit.

Schaalbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat de overgang naar clean mobility een enorme vraag zal doen ontstaan naar een goede elektrische infrastructuur. Daarom is toekomstige schaal vergroting een fundamentele keuze in ontwerp en implementatie van onze oplossingen .

We zijn er om u te helpen!

Neem contact met ons op