Energie met Collectric

Duurzame energie voor duurzame elektrische mobiliteit

Elektrisch rijden heeft geen zin als auto's worden geladen met behulp van niet duurzame energie. Wij komen tegemoet aan de toenemende vraag naar elektriciteit voor elektrische auto’s door ter plekke of elders duurzame energie te genereren. Onze energiebeheer-systemen voorkomen overbelasting en zijn betrouwbaar. Kant-en-klare oplossingen voor vastgoedbezitters, inclusief ontwerp, vergunningen, financiering, inkoop, installatie en exploitatie.

Kant-en-klare energieoplossingen op maat

Belangrijkste kenmerken

  • Diverse technologieën zoals monokristallijne en polykristallijne zonnecellen zijn beschikbaar en geselecteerd om aan de lokale eisen te voldoen
  • Duurzame panelen - met gegarandeerde elektriciteitsproductie voor de duur van het contract
  • Zeer efficiënte omvormers waarborgen het maximaal vermogen van de panelen
  • Energiebeheer voor systeembetrouwbaarheid
  • Vaste langdurige installatie

Diensten

  • Complete kant-en-klare oplossingen inclusief ontwerp, installatie, subsidieaanvraag, aansluiting en inbedrijfstelling
  • Modulair systeem met mogelijkheid voor toekomstige uitbreidingen
  • Statistische informatie over energieproductie
  • Onderhoud
  • Afkoop of verwijdering bij beëindiging van het contract

Als we massaal overstappen op elektrisch rijden zal de vraag naar elektriciteit aanzienlijk toenemen. Bij Collectric zijn we ervan overtuigd dat gedecentraliseerde productie met behulp van fotovoltaïsche cellen binnen afzienbare tijd een economisch levensvatbare oplossing wordt. We geven u een schatting van de jaarlijkse productie- en bijbehorende kosten zodat u een goede indruk krijgt van het financieel voordeel dat het systeem u oplevert. Als bijkomend voordeel levert het systeem u extra punten op bij de BREEAM-beoordeling, wat leidt tot verhoging van de duurzaamheidsprestatie van het onroerend goed.

Onze aanpak

Onafhankelijk

Aangezien de technologie een snelle ontwikkeling doormaakt, geloven wij dat er behoefte is aan een partner die de markt verkent en ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot de laatste aanbiedingen. Dat is wat wij doen. Wij zijn oplossingsgericht en productneutraal.

Geïntegreerd

Voor een naadloze service-ervaring geloven wij dat de verschillende elementen in de waardeketen van clean mobility onder één paraplu moeten worden gebracht. Dankzij onze integratiepartners beschikken we over die essentiële kerncapaciteit.

Schaalbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat de overgang naar clean mobility een enorme vraag zal doen ontstaan naar een goede elektrische infrastructuur. Daarom is toekomstige schaal vergroting een fundamentele keuze in ontwerp en implementatie van onze oplossingen .

We zijn er om u te helpen!

Neem contact met ons op