Clean mobility met Collectric

Verhoog de duurzaamheidsprestatie van uw vastgoed

Drie diensten - één doel - clean mobility

Collectric opladen

Laden

Ons doel is oplaaddiensten te leveren die elektrisch rijden stressvrij maken. We richten ons op voldoende stroomvoorziening voor adequate laadsnelheden. Onze gebruikersapplicatie biedt een pan-Europese roamingdienst met toegang tot meer dan 40.000 laadstations. Of het nu gaat om dagelijks pendelen of lange afstanden rijden, gebruikers hoeven zich geen zorgen meer te maken. Dit alles als kant-en-klare oplossingen voor vastgoedeigenaren.
Lees meer

Collectric energie

Energie

Elektrisch rijden heeft geen zin als auto's worden geladen met behulp van niet-duurzame energie. Wij komen tegemoet aan de toenemende vraag naar elektriciteit voor elektrische auto’s door ter plekke of elders duurzame energie te genereren. Onze energiebeheer-systemen zijn gericht op het voorkomen overbelasting en zijn betrouwbaar. Kant-en-klare oplossingen voor vastgoedbezitters, inclusief ontwerp, vergunningen, financiering, inkoop, installatie en exploitatie.
Lees meer

Collectric delen

Delen

Delen staat gelijk aan duurzaam verbruik. Wij bieden regelingen voor het delen van elektrische auto’s aan die de mobiliteitsbehoeften van huurders op professionele wijze tegemoetkomen, zonder de aan auto-eigendom verbonden kosten en problemen.
Vastgoedeigenaren profiteren van een verminderde parkeerbehoefte en verminderde investeringen in oplaadstations en upgrades van de energie-infrastructuur.
Lees meer

Kant-en-klaar maatwerk

Elk gebouw is uniek en kent zijn eigen gebruikersgedrag. Door het combineren van oplaad infrastructuur, lokaal opgewekte energie en autodelen kunnen we op de meest efficiënte manier tegemoetkomen aan de behoefte aan clean mobility solutions. Wij leveren op maat gemaakte, kant-en-klare oplossingen, inclusief ontwerp, vergunningen, financiering, inkoop, installatie en exploitatie. Wij zijn eigenaar van de inrichting, zodat u geen initiële investeringen hoeft te doen. We exploiteren op afstand met minimale betrokkenheid van vastgoedeigenaren en/of facility managers.

Collectric infographic Collectric infographic

Bedrijven en consumenten worden momenteel steeds milieubewuster en richten zich op duurzame energie en clean mobility.

Bent u eigenaar van commercieel vastgoed of facility manager? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een toenemende vraag naar laadstations onder uw huurders. Is er sprake van een concentratie van elektrische voertuigen op uw locatie, dan zult u al vertrouwd zijn met de impact die laadstations op uw elektriciteitsvoorziening hebben. Naarmate het aantal elektrische voertuigen toeneemt, wordt de leveringscapaciteit algauw maximaal benut, wat resulteert in onvoldoende stroom voor opladen.

Onze allesomvattende benadering garandeert een betrouwbare service.

Onze aanpak

Onafhankelijk

Aangezien de technologie een snelle ontwikkeling doormaakt, geloven wij dat er behoefte is aan een partner die de markt verkent en ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot de laatste aanbiedingen. Dat is wat wij doen. Wij zijn oplossingsgericht en productneutraal.

Geïntegreerd

Voor een naadloze service-ervaring geloven wij dat de verschillende elementen in de waardeketen van clean mobility onder één paraplu moeten worden gebracht. Dankzij onze integratiepartners beschikken we over die essentiële kerncapaciteit.

Schaalbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat de overgang naar clean mobility een enorme vraag zal doen ontstaan naar een goede elektrische infrastructuur. Daarom is toekomstige schaal vergroting een fundamentele keuze in ontwerp en implementatie van onze oplossingen .

We zijn er om u te helpen!

Neem contact met ons op