Delen met Collectric

Ultieme optimalisatie - ultieme duurzaamheid

Delen staat gelijk aan duurzaam verbruik. Wij bieden regelingen voor het delen van elektrische auto’s die aan de mobiliteitsbehoeften van huurders op professionele wijze tegemoetkomen zonder de aan auto-eigendom verbonden kosten en problemen. Vastgoedeigenaren profiteren van een verminderde parkeerbehoefte en verminderde investeringen in oplaadstations en upgrades van de energie-infrastructuur.

Drie categorieën van aanbiedingen voor specifieke mobiliteitsbehoeften

Belangrijkste kenmerken

  • Auto’s in de hogere prijsklasse, inclusief opladers en fotovoltaïsche cellen voor opladen – CO2-neutrale mobiliteit
  • Auto’s met een rijbereik tot 400 km+
  • Comfortabele en stille cabine en een zeer prettige rijervaring
  • Subtiele branding en ideaal voor een B2B-setting

Diensten

  • 24-uursservice in geval van pech, ongeval of schade
  • Gebruiksersapp van Collectric voor boekingen
  • Facturering op maat (zakelijk of particulier, per sessie of maandelijks)
  • Volledig onderhoud inclusief schoonmaak en grote en kleine beurten
  • Schadebeheer

De regeling biedt het gemak van een persoonlijke auto tegen een fractie van de kosten. Gedeeld gebruik beperkt de parkeer- en oplaadbehoefte en vermindert de mobiliteitskosten voor huurders. Autodelen is de ultieme clean mobility solution. Huurders krijgen een gratis abonnement en kunnen de auto reserveren via een app.

Onze aanpak

Onafhankelijk

Aangezien de technologie een snelle ontwikkeling doormaakt, geloven wij dat er behoefte is aan een partner die de markt verkent en ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot de laatste aanbiedingen. Dat is wat wij doen. Wij zijn oplossingsgericht en productneutraal.

Geïntegreerd

Voor een naadloze service-ervaring geloven wij dat de verschillende elementen in de waardeketen van clean mobility onder één paraplu moeten worden gebracht. Dankzij onze integratiepartners beschikken we over die essentiële kerncapaciteit.

Schaalbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat de overgang naar clean mobility een enorme vraag zal doen ontstaan naar een goede elektrische infrastructuur. Daarom is toekomstige schaal vergroting een fundamentele keuze in ontwerp en implementatie van onze oplossingen .

We zijn er om u te helpen!

Neem contact met ons op